Warta

  • Kasalahan umum sareng cara ngungkulan mesin press

    Mesin naon waé anu bakal karandapan kasalahan mesin nalika dianggo. Upami anjeun hoyong méréskeun kasalahan mesin, anjeun mimitina kedah ngartos anu nyababkeun kalepatan sareng ngaleungitkeun kalepatanana saluyu. Ieu mangrupikeun sababaraha kasalahan umum sareng metode ngungkulan anu aya dina opera ...
    Maca deui
  • Parentah Mesin Pencét Mékanis Cina (C Frame Single Crank Press Machine)

    C Frame Single Crank (ST Series) Press Precision High Pelanggan anu dipikacinta: Halo, hatur nuhun pikeun panggunaan DAYA Presses! Perusahaan urang ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala rupa pers. Sateuacan ninggalkeun pabrik, mesinna didamel saluyu sareng operasional sertifikasi kualitas internasional ...
    Maca deui
  • Mesin pencét-gancang

    Mesin pencét-speed tinggi Slaider dirancang ku jalur pituduh anu panjang sareng dilengkepan alat balancing slaid pikeun mastikeun operasi anu pas sareng stabil. Sadaya komponén anti maké.
    Maca deui
  • Metal Stamping CHINA

    Metal Stamping CHINA Salaku bagian logam stamping bagian pabrik CHINA, Ge-Shen Group nawiskeun jasa logam stamping CHINA sareng nyayogikeun bagian-bagian cap logam, mastikeun kualitas luhur. Kalayan dukungan téknologi modéren sareng ahli ahli, urang ngarobih gulungan waja kana komponén logam f ...
    Maca deui
  • Klasifikasi tina stainless steel

    Klasifikasi tina stainless steel: Precipitation hardening stainless steel Kalayan formability anu saé sareng weldability anu saé, éta tiasa dianggo salaku bahan kakuatan ultra-luhur dina industri nuklir, industri penerbangan sareng aerospace. Éta tiasa dibagi kana sistem CR (400 Series), sistem Cr Ni (300 Series), Cr ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih punch anu pas pikeun bagian stamping

    Produksi paeh kedah ngandelkeun punch (pencét) pikeun nyayogikeun kakuatan, ukuran maot anu béda, jinis struktur kedah milih punch anu béda pikeun cocog. Pilihan punch anu wajar tiasa ngirangan biaya sareng ngahémat sumber daya. Standar utama pukulan seleksi mati diukur ku tonase, anu biasana diala ...
    Maca deui
  • Pabrikan pers ageung pikeun anjeun nganalisis prosés operasina

    Pabrikan pers ageung pikeun anjeun nganalisis kumaha carana ngadamel paménta pasar urang langkung saé? Permukaan posisi elemen pamosisian pers skala ageung ngagaduhan sangu, sareng permukaan posisi tiasa dibungkus halus saatos perlengkapan dipasang. Cara ieu diadopsi pikeun ...
    Maca deui
  • Lima prosés ngabentuk logam lambar umum

    Logam lambaran (biasana waja atanapi aluminium) ngagaduhan peran penting dina konstruksi sareng manufaktur. Dina industri konstruksi, éta dijantenkeun ngawangun sareng batok atanapi hateup; dina industri pabrikan, lambar logam dianggo pikeun bagian mobil, mesin beurat, sareng sajabana Dina pembuatan bagian lambar logam, m ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3