Tentang Kami

Wuxi Daya Technology Co., Ltd.

Daya mangrupikeun pemasok mesin pers, nyéépkeun otomatisasi sareng produk mesin sareng jasa periferal. Garis produk ngalangkungan langkung ti 100 jinis produk sareng jasa, sapertos pencét presisi bingkai, Pencét presisi mékanis sisi, pencét presisi servo, pencét presisi gabungan, pers presisi kecepatan tinggi, mesin feeder, robot, platform lift, hawa kompresor, stamping bagian, stamping die, stainless steel coil, jsb.

Kami tiasa nyayogikeun anjeun pikeun proyék-proyék stasion turnkey, supados anjeun nyéépkeun usaha pikeun milari produk sareng solusi anu paling cocog pikeun anjeun.

Produk kami tiasa dianggo dina otomotif, penerbangan, peralatan listrik, éléktronika, perangkat keras, konstruksi sareng industri sanés.

Téknologi Daya penting pisan pikeun kiridit, patuh kana kontrak sareng mastikeun kualitas produk. Kalayan sumanget digawé tina "kamajuan kontinyu, sikep propésional sareng kerja sama tim", sareng sikep kerja pikeun ngayakinkeun palanggan pra-penjualan, ngayakinkeun konsumén nalika jualan sareng ngayakinkeun pelanggan saatos-penjualan, téknologi Daya nyayogikeun palanggan sareng produk sareng solusi kalayan kinerja biaya tinggi sareng langkung cocog pikeun palanggan.

Pameran

10

Nopémber 2018 Pameran casting casting internasional Shanghai

11

Paméran stamping Shanghai Internasional 2019

03

Pébruari 2019 Paméran Alat Mesin Internasional Shanghai CME

02

Pébruari 2019 Paméran Alat Mesin Internasional Shanghai CME 2

01

Juni 2017 Pameran kapang internasional Shanghai